Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Televersal wordt BusinessCom BVBA

Televersal wordt BusinessCom BVBA

We mogen u met veel trots mededelen dat Televersal vanaf vandaag 10 september 2018 onder de naam BusinessCom verder zal gaan in België! 

In 2015 werd Televersal in Nederland en België met haar personeel overgenomen door BusinessCom. De afgelopen 3 jaar hebben we als eenheid onze groeiende groep partners bediend, in Nederland als BusinessCom en in België nog altijd onder de naam Televersal. De tijd is nu rijp om de naam Televersal nu ook in België te veranderen in BusinessCom.

Waarom deze stap?
Door deze stap te nemen, kunnen we meer uniformiteit en duidelijk creëren in de Benelux regio met betrekking tot onze communicatie, support en marketing. Televersal België is namelijk al sinds 2015 volledig dochter van BusinessCom in Nederland. De uitstraling van ons bedrijf is nu uniform, net als onze aanpak van de afgelopen jaren waarbij grenzen niet meer relevant zijn.

Wat verandert er voor u?
Helemaal niets! Met dit bericht willen we u informeren over de verandering van de naam in België en meer niet. Alle diensten en de toegevoegde waarde van ons bedrijf blijven namelijk onveranderd. U kunt nog steeds dezelfde service en betrokkenheid verwachten die u al van ons gewend bent.

Vragen?
Voor antwoord op al uw vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen of te bellen naar +32 15 69 01 20.

Meer weten?

Stel je vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00