Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Maak kans op het gouden access point!

Maak kans op het gouden access point!

Ben jij een echte ‘Wifi innovator’? De eerste vijf partners die een project met een orderwaarde van minimaal €5000,- (exclusief BTW) invullen met My-Connect Cirrus, verdienen een gouden access point van My-Connect. De perfecte gespreksstarter voor in jouw showroom!

Meld je nu aan voor het onboardingstraject:

  • Exclusieve en gratis training – Duur 1 dagdeel, incompany of online
  • Verkrijg sales- en marketingtools
  • Sales en telemarketing campagne
  • Ondersteuning bij klantonboarding (eerste klant)
  • Gratis 2e lijns support

Door de samenwerking aan te gaan met My-Connect Cirrus hebben partners het voordeel van snelle troubleshooting en support. Daarnaast zijn de access points van Alcatel-Lucent Enterprise gemakkelijk te installeren door middel van ‘zero touch deployment’. Door een QR-code te scannen kunnen de access points toegevoegd worden aan de cloud manager.

My-Connect Cirrus kan ingezet worden voor kleine kantooromgevingen in het MKB of voor grote Enterprise organisaties. Het voordeel van My-Connect Cirrus is dat er geen concessies worden gedaan op features. Zo kun je in de cloudomgeving direct gebruik maken van Quality of Service (QoS), BLE, Asset Tracking, Voice over Wi-Fi, advanced monitoring, IoT, BYOD, Container & Profile based security, Private PSK, WPA3 en meer. Bekijk de My-Connect website voor meer informatie!

Maak een vliegende start met My-Connect door je in te schrijven voor ons onboardingstraject. Op deze manier kunnen wij je snel op weg helpen en heb je alle benodigde kennis in huis om projecten succesvol op te zetten. Meld je nu aan en laat je door ons team adviseren!

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +31 413 72 42 00