Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Advance to the cloud

Advance to the cloud

Of het nu gaat om Wi-Fi, Switching of Services, Extreme Networks staat klaar om jouw klanten te helpen bij de overstap naar de cloud. Profiteer van deze geweldige limited-time aanbiedingen van 10 augustus tot 30 juni 2021:

ADVANCE YOUR CUSTOMERS WITH GEN 3 SWITCHING
Koop “Next Business Day Advanced Hardware Replacement Services” met Switching en krijg de “ExtremeCloud ™ IQ Pilot” licentie gratis. Biedt klanten betere prestaties en geavanceerde functies, met de veelzijdige “Fabric” oplossingen die vereenvoudigen, automatiseren en het netwerk beveiligen.

ADVANCE YOUR CUSTOMERS WITH WI-FI 6
Koop een ExtremeCloud™ IQ-licentie met een draadloos Access Point en krijg 7x24 Global Support gratis. Lever betere Wi-Fi-prestaties, efficiëntie en geoptimaliseerde IoT-ondersteuning met de holistische Wi-Fi 6-oplossingen van Extreme, on-prem of in de cloud.

ADVANCE YOUR CUSTOMERS WITH PREMIER SERVICES
Nu 15 maanden voor de prijs van 12 maanden, of 3 jaar voor de prijs van 2 jaar.
Met de “Premier Services” van Extreme kun je klanten een proactieve, high-touch service bieden, die hun netwerkomgeving ondersteunt en ze in staat stelt snel oplossingen te vinden om negatieve zakelijke gevolgen te voorkomen.

Kijk voor meer informatie en voorwaarden op de portal van Extreme Networks en/of download de flyers op onze Knowledge Base.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00