Alcatel-Lucent Enterprise

Wij leveren technologie dat werkt voor u, waaronder cloud-, netwerk- en communicatieoplossingen.
AL-ENTERPRISE.COM
Aries headsets

4 nieuwe headset modellen

HD kwaliteit audio

De nieuwe Aries headsets van Alcatel-Lucent Enterprise zijn ideaal voor call centers, kantoorgebruik en voor VoIP calls. De nieuwe headsets hebben een kwalitatieve HD audio neodymium speaker(s) met geavanceerde noise cancellation, voor crystal heldere audio kwaliteit. De speakers zijn voorzien van een gehoorbescherming tegen geluid boven 118 decibel en heeft een ergonomisch ontworpen microphone met noise cancellation, die 330 graden gedraaid kan worden.

Bekijk de datasheets van: Aries 11, Aries 12, Aries 21, Aries 22

Bestel de nieuwe headsets van Alcatel-Lucent Enterprise direct in onze webshop.

BESTEL IN WEBSHOP
Draadloos netwerk

OmniAcces Stellar Wi-Fi (5 & 6)

Een uitgebreid en scherp geprijsd Wi-Fi assortiment.

Alcatel-Lucent Enterprise

Enterprise

ALE staat bekend om zijn kwaliteit voor enterprise oplossingen. Onder andere met de OmniPCX het platform voor enterprise communicatie vormt al jaren een betrouwbare basis voor grote bedrijven. Met de innovatieve oplossingen die in de loop der jaren zijn toegevoegd aan het portfolio kan een complete end-to-end oplossingen worden aangeboden en door oplossingen slim toe te passen, kan de Total Cost of Ownership (TOC) drastisch gereduceerd worden. ALE bestaat inmiddels meer dan 100 jaar en blijven nog volop in ontwikkeling.

SHOP ONLINE!
ALE’s oplossingen

De juiste invulling voor een end to end infrastructuur

Unified Communications | Networking | Cloudmanagement | Applications

ALE

OmniAccess Stellar

Tegenwoordig is een stabiel Wi-Fi netwerk niet meer weg te denken uit bedrijfsomgevingen. Er zijn veel devices van afhankelijk en er worden veel services online in de cloud gebruikt.

Met OmniAccess Stellar ben je ervan verzekerd dat je een Enterprise klasse Wi-Fi netwerk in huis hebt, die met zeer concurrerende prijzen de “Total Cost of Ownership” (TOC) sterk reduceert. Met de cloud managed netwerkoplossingen en het toepassen van een sterk netwerkbeleid met Clearpass (NAC), kan er een uiterst veilig netwerk worden opgezet. Daarom kiezen wereldwijd grote organisaties in de verticals zorg, horeca, educatie, overheid en logistiek voor de netwerkoplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise.

ALE

Software & Diensten

De netwerk management tools die beschikbaar zijn voor een goede controle over multi-site omgevingen.

ALE

Reseller worden?

Wil jij reseller worden van Alcatel-Lucent Enterprise? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek, onze medewerkers staan je graag te woord. Of meld je aan via onze website en ontvang een inlogaccount voor onze webshop.