Gigaset

Superieure producten voor communicatie met de flexibiliteit en functies die nodig zijn voor uw unieke omgeving.
BEKIJK IN DE WEBSHOP
Gigaset ION

UC USB DECT-handset

Gigaset presenteert haar eerste speciale oplossing voor de Unified Communications-markt in de vorm van de nieuwe ION DECT-handset. Het slanke, draagbare toestel werkt met iedere pc/UC-client met USB en kan dankzij de DECT-dongel flexibel worden gebruikt. De ION biedt de beste HD-spraakkwaliteit en is daarmee het ideale alternatief voor kleine telefoonconferenties of gebruikers die een headset verkiezen boven handsfree bellen. ION is reeds gecertificeerd met de UC-oplossing van Swyx, welke wordt vervolgd door certificering van andere VoIP-clients en softphones.

BEKIJK IN DE WEBSHOP
Professionele DECT-handsets

S700H PRO & SL800H PRO

Verbeterde prestaties, een groter display en uitgebreide softwarefuncties: de nieuwe Gigaset DECT-handsets voor zakelijke gebruikers bieden alle functies die dynamische en flexibele bedrijven nodig hebben.

Gratis upgrade

Gigaset N670 Mini Multicell

Met de Gigaset PRO N670 Mini Multicell vergroot je het bereik van je bestaande systeem zonder in te leveren op de capaciteit van je handsets. Waar veel repeaters al gauw de helft van de bruikbare gesprekskanalen verliezen, zorgt deze nieuwe oplossing ervoor dat jouw bereikbaarheid optimaal blijft. In cijfers betekent dit het volgende: je gebruikt één N670 all-in-one (Int-DM-Base) met maximaal twee N670 basisstations, sluit hier tot maar liefst 20 handsets op aan en voert tot desgewenst acht gesprekken tegelijkertijd.

LEES MEER
Gigaset

B2B Smartphones

GIGASET-TELEFOONS: VEELZIJDIGE KWALITEIT

Of het nu gaat om de eigen vier muren, de werkplek of oma's telefoontafel... in het assortiment van Gigaset vindt u altijd het juiste model. Van eenvoudige telefoons tot premium-producten, wij ontwikkelen altijd vaste telefoons volgens de nieuwste technieken en houden de individuele behoeften van de mensen in het oog. Kies nu uit ons grote aanbod.

WEBSHOP