Yealink WH6 Serie

Draadloze DECT headsets
BEKIJK DE NFR ACTIE
About

Yealink WH6 Serie

De Yealink WH6 Wireless DECT Headset serie, de Essential DECT Wireless Headsets (WH62 & WH63) en de Premium DECT Wireless Headsets (WH66 & WH67) zijn headsets van de nieuwe generatie, die een zeer compact ontwerp combineren met rijke spraakcommunicatieprestaties.

Ze zijn bedoeld voor alle gebruikers van privé- of coworking-ruimtes. Naast het bieden van een meeslepende spraakcommunicatie-ervaring, bieden de WH66 & WH67 multifunctionele UC Workstations ook verbeterde functies die gebruikers helpen hun werkruimte opnieuw te definiëren op het gebied van productiviteit en werkflexibiliteit.

WH62 & WH63

Essentiële Draadloze DECT Headsets

WH66 & WH67

Premium Draadloze DECT Headsets

Multicell DECT

Yealink W80 IP DECT

ONTDEK DE YEALINK W80 OPLOSSING

De Yealink W80 DECT IP Multicell oplossing bestaat uit de DECT Manager W80DM en het basisstation W80B. Deze oplossing zorgt voor schaalbaarheid en grotere mobiliteit voor zakelijke gebruikers, biedt een naadloze overdrachts- en roaming-oplossing, stabiele communicatie-ervaring en een eenvoudige implementatieservice voor meerdere scenario’s, waaronder magazijnen, hotels, autodealers, kantoren, winkels en andere grote ruimtes.

LEES MEER
YEALINK T5 SERIE

Maak kennis met de T5-serie van Yealink: de T53, T53W, T54W en T57W. De Yealink T5 Business Phone Serie heeft een ergonomisch ontwerp met grotere LCD-schermen en is speciaal ontwikkeld om de visuele ervaring te van gebruikers te optimaliseren, door gebruik te maken van het volledig instelbare HD-scherm op basis van verschillende verlichtingen, hoogtes en zitposities.

WEBSHOP