Een compleet portfolio

Training Center

11e Unify Technical Partner Conference

Data & inschrijven

Meld iedere deelnemer individueel aan en geef bij de adresgegevens het thuisadres door. Het bierpakket wordt op het doorgegeven adres afgeleverd.

Op woensdag 21 april aanstaande vindt een speciale editie van de welbekende Unify Technical Partner Conference plaats. Vanwege het coronavirus is het helaas niet mogelijk om terug te keren naar onze vertrouwde locatie aan de Noordkade in Veghel en vindt de 11e Technical Partner Conference deze keer online plaats, gepresenteerd vanuit een live studio.

Wat kan je verwachten tijdens de 11e Unify Technical Partner Conference? Onder andere de onderstaande onderwerpen komen aan bod:

  • OpenScape Business V3R1 en roadmap
  • Toestellen: info en nieuwigheden
  • myPortal@work: het verhaal
  • Round table
  • En nog veel meer!

We sluiten de sessie af met een bierproeverij onder leiding van een ‘bierista’. Alle deelnemers ontvangen van tevoren een speciaal bierpakket thuis en kunnen live meeproeven! Zoals altijd zal er ook uitgebreid tijd zijn voor discussie, gesprekken en het uitwisselen van idee├źn met onder andere Michael Trotz, Jurgen Schwartze en Unify development.

Schrijf je nu in voor de 11e Unify Technical Partner Conference om er samen met ons en Unify een geweldig interessante editie van te maken! Om er zeker van te zijn dat je op tijd jouw bierpakket ontvangt, dien je uiterlijk op vrijdag 9 april ingeschreven te zijn.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar 0413-72 42 00